Кои сме ние

Селектирани продукти, които превръщат
всеки момент в наслада за сетивата

Историята на Blesscent

Кой стои зад Blesscent

Съвременен семеен бизнес, целящ да промотира местното производство и полуляризира екологично чистите продукти!

Развиващият се бранд - Blesscent Home е създаден от Антоанет и Филип, които са добре познати в публичното пространство благодарение на съдържанието им в социалните медии.

Идеята на бранда се заформя с желанието и на двамата да вложат усилия, емоция и страст в собствен бизнес, които да подкрепя местни производители, работещи с натурални съставки и с мисъл за опазването на околната среда.

"BLESSCENT Е ОНЗИ СПЕЦИАЛЕН ЗА ТЕБ МОМЕНТ, КОЙТО ИСКАШ ДА ИЗЖИВЕЕШ ОТНОВО И ОТНОВО"

Family moment

ЗАЩО СЪЗДАДОХМЕ БРАНДА

Как започна всичко?

Blesscent Home пресъздава визията за уют, сплотеност и вдъхновение на Антоанет и Филип. Брандът стартира с ароматни свещи, които са един прекрасен повод за създаване на нови емоции, приключения и красиви спомени. Свещите обаче са само част от по-голямата селекция продукти за дома и грижата за себе си, която ще се развива във времето.

Към момента, в онлайн магазина на Blesscent Home ще откриете три категории продукти: козметика, домашен уют и ексклузивно. Асортиментът е подбран спрямо идеите на създателите да подкрепят местните производители, предоставяйки на потребителите висококачествени, натурални продукти, подходящи за всеки човек.

В подбора фигурират продукти от категориите "за дома" и "козметика", като всеки един от тях е внимателно разработен, тестван и избран не само заради благоприятните му качества, но и заради натуралните съставки които съдържа.

Нашите продукти

Изберете
категория

Внеси уют в дома си

За твоята сутрешна и вечерна рутина

Потопи се в света на Антоанет Пепе

Мнения

Ето какво мислят
нашите клиенти

@danahinkova

Уникална е! 🤍🤍🤍Наистина се усеща
аромата след като я запалиш!!!

#уникална #Sandalwood #Odyssey

@l.in.in

#карамел #Crispy #Caramel

@maria__stoilova

#аромат #Crispy #Caramel

testimonialsCode