Розовият Балон

Първата книга на Антоанет Пепе

Историята на едно момиче, което спука розовия си балон, за да види колко по-пъстър е всъщност светът извън него. Вдъхновяващи разкази от живота на Антоанет Пепе.

29,80 лв.

Кол: 1

hi

"Безсмислено е да прекараш целия си живот по един единствен път, особено ако този път няма сърце."

Карлос Кастанеда

ЗА КНИГАТА

Вдъхновяваща история

История за вечните копнежи на сърцето и душата. За илюзиите и реалността. За трябва и искам. За решенията, които взимаме и уроците, които учим. За палитрата от събития и емоции, през които преминаваме, за да намерим своя път.

Падения и възходи, грешни решения и правилни избори. Животът често ни поставя на кръстопът, но само от нас зависи в коя посока ще поемем. А коя е крайната дестинация, към която се стремим? Там където се чувстваме истински себе си и най-щастливи.

"ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ Е ВЪТРЕ В НАС"

Perfect-roses
Agave-Amica-Beautiful-candels

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Лимитиран комплект
от книга и свещ

Този пакет е чудесно решение за всеки, който иска да се откъсне дори за миг от натовареното ежедневие или просто да зарадва близък човек с нещо специално.  Пакетът включва първата книга на Антоанет Пепе и лимитираната свещ The Pink Balloon. Потопете се в блаженството на неустоим аромат с нотки на ванилия, сандалово дърво, ром, лешник, мукус и розов пипер, докато се наслаждавате на вълнуващите истории, които ще откриете в книгата!

64,80лв.

*Лимитирана свещ до изчерпване на количеството.

Налични бройки 200